treungarenhund

Alla inlägg den 24 augusti 2011

...

Av Malin Saarenketo - 24 augusti 2011 19:58

ja men godkväll...nu var det ett tag sedan sist igen...det blir ju sådär ibland. Onsdage redan, dagarna och veckorna rullar på...storisarna har börjat skolan igen...Julia 3:an och William 1:an. Julias första dag i trean kom hon hem med ett stort leende på läpparna:) hon har fått många ändringar, ny fröken, ny del av skolan,  massa nya ämnen, slöjd, SO, NO, musik och inte minst Engelska...idag hade de sin första engelska lektion, så idag har hon mestadels pratat engelska:) William är iaf bekant med fröken och är i samma bygnad..men kommer han också få massa nytt. Ellen är kvar på sitt dagis...tack o lov:) Bästa dagiset jue!

Jag är kvar på Ok...och vi står också innför massa förändringar...vi hoppas att det ska bli bra, men just nu är det väldigt många saker som är ovissa...vi hoppas på det bästa förståss, jag söker fortfarande nya jobb...och hoppas att någon ska fastna för mitt personliga brev en vacker dag...eftersom mitt cv inte är mycket o skryta om;)

 

Jag o Viggo har börjat på agility, vi går i Köping och det är toppen skoj...saknar fagerstas instruktör så det blir nog en kurs där i framtiden:) Viggo o jag har skoj ihop iaf o det är det som är meningen!!

 

Hösten börjar komma på riktigt...tänk hur kort sommaren egentligen är...vi har redan börjat planera nästa sommar och jag ser fram emot det!! annars så gillar jag hösten, bara vi slipper massa regn o rusk. förhoppningsvis kommer vi igång nu med hallens renovering...känner att det stått still föör länge nu. Nej nu blir det en stund framför tv:n innan dusch o sen sängen...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Jag läser...


Ovido - Quiz & Flashcards